CALL TO ACTION

Een schone leefomgeving is heel belangrijk voor ons allemaal. Onmisbaar zelfs. Voor onze veiligheid en onze gezondheid. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst. Want ook onze kinderen en onze kleinkinderen hebben recht op een schone, gezonde en veilige plek om te leven.

Het recht op een schone leefomgeving is niet vanzelfsprekend. We moeten dat recht samen beschermen. Door met zijn allen én zelf actie te ondernemen.

Wij, als ondertekenaars van dit manifest, beloven om mee te helpen onze leefomgeving schoon te houden. Dat kan op allerlei manieren. Ieder van ons kiest een manier die bij ons past. We beloven onze taak serieus te nemen. En we beloven ons best te blijven doen om onze leefomgeving schoon te houden.

We roepen iedereen op om dit manifest te ondertekenen en zich in te zetten voor een schonere toekomst. Ook organisaties, bedrijven, winkeliers, gemeenten en ngo’s vragen we om dit manifest te ondertekenen. Samen maken we het verschil.

Het manifest inspireert ons om samen actie te ondernemen. En het helpt ons te onthouden dat we er samen verantwoordelijk voor zijn om onze planeet te beschermen tegen zwerfafval.

Waar sta ik voor?

Signings

0

Goal

0

Deel het manifest

Bedankt dat je het manifest hebt ondertekend! Samen maken we de planeet een stukje schoner. We kunnen alle hulp gebruiken. Hoe meer mensen helpen, hoe makkelijker we onze leefomgeving schoon houden. Deel je ons manifest? Kopieer onderstaande afbeelding en tekst en plaats ze op je socialmediakanalen.

Een wereld zonder zwerfafval, dat vind ik belangrijk! Zwerfafval vervuilt onze natuur en onze wijken, waardoor onze gezondheid en veiligheid op het spel komen te staan. Daarom ondertekende ik het manifest voor een Schone Leefomgeving. Daarin beloof ik mijn omgeving schoon te houden. Help jij mee? Onderteken ‘m ook, dan zorgen we samen voor een leefbare planeet! #ManifestSchoneLeefomgeving #StichtingDuurzameInnovatie